понеділок, 4 лютого 2013 р.

У творчому колі


«Книжка, можливо, найбільш складне і велике чудо з усіх чудес, створених людством на шляху його до щастя, й могутності майбутнього»
                                                             М.Т.Рильський.
     Одним з пріоритетів розвитку інформаційного суспільства в Україні є забезпечення вільного доступу до інформації. Діти стали менше читати і не тільки через матеріальні складнощі родин, а й через зменшення ролі книги, як такої. Далеко не райдужні справи й з новими надходженнями та якісним оновленням фондів бібліотек для дітей та юнацтва. Але, навіть сьогодні у вік комп’ютерів книга, як явище, не знівельована, не втратила свою значимість, вона живе. Тому з метою популяризації книги, обміну досвідом роботи між шкільними бібліотекарями та  бібліотекарями центральної районної бібліотеки імені Лесі Українки 1 лютого 2013 року організовано творчу зустріч. 
Організований захід – це не просто з’їзд учасників – це плідна праця. Бібліотекарі  із задоволенням обмінялися досвідом, почули та побачили як творчо, з ентузіазмом працюють колеги над різними проблемами бібліотек. Освітян радо приймали директор районної бібліотеки Малашенко Тетяна Василівна, завідуюча відділом обслуговування Кудря Ольга Борисівна та методист Івандюк Оксана Анатоліївна. У тісному  колі представляли власні педагогічні надбання і шкільні бібліотекарі району: Услиста Наталя Семенівна, Козельська Лариса Миколаївна, Решетілова марина Сергіївна та Іщенко Зонатта Миколаївна.
Презентація досвіду роботи Решетілової М.С. (Марянівська ЗШ І-ІІІ ст.)

Презентація досвіду роботи Услистої Н.С. (Маловисківська ЗШ №4 І-ІІІ ст.)

Презентація досвіду роботи Козельської Л.М. (Маловисківська ЗШ №3 І-ІІІ ст.)

Немає коментарів:

Дописати коментар