четвер, 15 березня 2012 р.

Семінар-практикум ШБ

14 березня на базі Хмелівської ЗШ І-ІІІ ст. відбувся семінар-практикум шкільних бібліотекарів з проблеми «Професійна компетентність бібліотекаря як запорука ефективного функціонування шкільної бібліотеки». У ході семінару проведено засідання круглого столу на тему «Традиційні та нетрадиційні форми роботи ШБ», а також розглянуто питання про атестацію шкільних бібліотекарів.
Про інноваційну діяльність бібліотеки як освітнього середовища навчально-виховного процесу розповіла методист РМК Наталія Романич та керівник РМО ШБ Зонатта Іщенко - шкільний бібліотекар Великовисківської ЗШ І-ІІІ ст. , звернувши особливу увагу на використання інформаційно-комунікаційних технологій.
Досвідом роботи ділилася  і Бур'ян Яніна Олегівна - шкільний бібліотекар Хмелівської ЗШ І-ІІІ ст. До уваги учасників семінару молодий бібліотекар представила електронний творчий портрет сучасного шкільного бібліотекаря та календар знаменних і пам’ятних дат 2012 року.
Одним із напрямків роботи ШБ є співпраця з учителями-предметниками. Тож результати такого тандему побачили і гості. Виховний захід «Троянди Шевченкової любові» не залишили байдужими нікого.

Немає коментарів:

Дописати коментар